портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради відвідав дві спеціальні школи на Донеччині

Опубліковано 10 вересня 2020 року, 17:30

Голова комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергій Бабак відвідав Донецьку область в рамках робочої поїздки 10 вересня. 

Разом із заступником командувача ООС Євгеном Коваленком, заступником голови облдержадміністрації Юлією Костюніною та радником голови облдержадміністрації Тамарою Лук’янчук  він побував у Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 7 та Слов’янській спеціальній школі № 23. 

Вихованці Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 продемонстрували уміння різьби по дереву, вишивання бісером та стрічками.

Вихованці Слов’янської спеціальної школи № 23 презентували свій навчальний заклад, свої здобутки у навчанні та творчі здібності.  

Народний депутат поспілкувався з педагогами закладів освіти. Діти з особливими освітніми потребами з порушеннями фізичного, розумового розвитку отримують корекційно-розвиткові заняття, що допомагають розвинути здібності та таланти дітей. Гості ознайомилися з матеріально-технічною базою шкіл, обладнанням Нової української школи. Було окреслено перспективи розвитку цих закладів в умовах реформування системи освіти та особливості організації функціонування в умовах адаптивного карантину.

У межах військово-цивільного співробітництва заступником командувача ООС Євгеном Коваленком та офіцером з координації протимінної діяльності штабу ООС Ларисою Радченко передано закладам комплекти навчальної та художньої літератури, теплий одяг, іграшки, солодощі.

На згадку про відвідування гостям вихованці закладів порадували сувеніри, зроблені власноруч.