портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації про проведення консультацій з громадськістю

Опубліковано 25 лютого 2020 року, 16:42 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Зміст матеріалів винесених на обговорення: проєкт розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації щодо внесення змін до Положення про обласний конкурс пам’яті журналіста Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області.

Мета проведення консультацій з громадськістю: вдосконалення порядку проведення обласного конкурсу пам’яті журналіста Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області через моніторинг громадської думки,  налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади, органів місцевого самоврядування з представниками засобів масової інформації.

Можливі наслідки реалізації рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: вдосконалення порядку проведення обласного конкурсу пам’яті журналіста Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною поштою протягом 20 календарних днів до 17 березня 2020 року.

Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: надсилати пропозиції можна як на поштову адресу – вул. Олекси Тихого, 6, м. Краматорськ, так і на електронну – [email protected] з приміткою «Пропозиції до змін у Положення».

Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення: консультації надаються за адресою вул. Олекси Тихого, 6, м. Краматорськ та за номером телефону +38 095 838 19 61.

Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади: головний спеціаліст відділу прес-служби управління інформаційних комунікацій департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Світлана Петряєва.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 17 березня 2020 року результати будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Донецької облдержадміністрації.

Проект розпорядження

Положення