портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест новин Уряду від 8 січня 2020 року

Опубліковано 09 січня 2020 року, 09:50 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Україна надаватиме всю необхідну підтримку і допомогу у розслідуванні причини авіакатастрофи рейсу PS 752 Тегеран – Київ
«Ми тримаємо зв’язок із рідними загиблих для здійснення аналізу ДНК та продовжуємо безперервно актуалізувати інформацію щодо пасажирів. МЗС перебуває у постійному контакті з іноземними колегами», – зазначив Прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Держава надасть усю необхідну підтримку родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані, – Олексій Гончарук
Щиро співчуваємо родинам загиблих в авіакатастрофі. Уже працює оперативний штаб при РНБО, створений за дорученням Президента. Причини трагедії будуть ретельно досліджені. Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на брифінгу.

Уряд відправляє пошуково-рятувальну групу до Ірану
«Щойно Уряд ухвалив рішення про відправлення пошуково-рятувальної групи до Ірану для здійснення спільних заходів щодо розслідування причин трагедії та репатріації тіл загиблих громадян України», – прокоментував рішення Уряду Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Польоти в повітряному просторі Ірану заборонені українським авіакомпаніям до з'ясування причин катастрофи, – Владислав Криклій
«Державіаслужба проведе позапланової перевірки стану безпеки польотів МАУ. Також будуть проведені додаткові перевірки стану безпеки польотів інших авіакомпаній», – заявив Міністр інфраструктури України.

Роз’яснення МВС щодо розслідування трагедії з українським літаком B-737 UR-PSR в Ірані
Директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко пояснив, яка участь українських підрозділів у розслідуванні трагедії з українським літаком B-737 UR-PSR в Ірані. Він зазначив, що причини трагедії встановлює іранська сторона із залученням, у разі погодження, правоохоронних підрозділів та компетентних органів країн реєстрації повітряного судна та розробника повітряного судна.

Коментар МЗС України у зв’язку із катастрофою літака Boeing-737 авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України»
Україна надаватиме усю необхідну підтримку і допомогу родичам і близьким загиблих громадян України.

Мінсоцполітики збирає пропозиції громадськості щодо Програми дій Уряду у сфері соціальної політики
Мова йде про ідеї, зауваження та пропозиції українців до проектів концепцій, напрацьованих Міністерством у відповідності до Програми діяльності Уряду, яка була затверджена Парламентом у жовтні 2019 року. Про це повідомила Міністр соціальної політики Юлія Соколовська.

Мінсоцполітики розпочало співпрацю з британським Фондом Lumos для покращення захисту прав дітей в Україні
Юлія Соколовська від імені Міністерства соціальної політики підписала меморандум про співпрацю з Фондом Lumos, метою якого є надання підтримки Уряду у процесі трансформації системи догляду за дітьми в інтернатах на систему, в якій дитина виховується у сімейному або наближеному до сімейних середовищі, ґрунтуючись на переконанні, що жодна дитина не має бути позбавлена сімейного оточення.

Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал
«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», – коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.