портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 03 квітня 2018 року

Опубліковано 03 квітня 2018 року, 17:45

У Краматорську з’явився ще один майстер спорту

Андрій Панков під час апаратної наради вручив 22-річній краматорчанці посвідчення  майстра спорту з пауерліфтингу.

Маргариті Туренко лише 22 роки, і почала вона займатися пауерліфтингом з 16 років, але вже у вересні 2017 року на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, що проходив у Луцьку, вона виконала нормативи майстра спорту та в сумі триборства підійняла вагу у 310 кг при тому, що сама дівчина входить у категорію вагою до 52 кг. Маргарита в загальному заліку виборола бронзову нагороду.

Краматорські рятувальники провели навчальну евакуацію учнів та педагогічного колективу ЗОШ №5

Співробітники 12-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області провели навчальну евакуацію учнів та педагогічного колективу ЗОШ №8.

Дзвінок сповістив всіх, хто знаходився в навчальному закладі про необхідність евакуації з будівлі, умовне загоряння сталося в приміщенні їдальні. Школярі в супроводі вчителів організовано покинули будівлю школи та вишикувалися по класах на шкільному подвір’ї. Рятувальники провели оперативне розгортання та здійснили гасіння умовної пожежі.

Місто виділило гроші на стипендії спортсменам

Рішення про призначення стипендій молодим перспективним спортсменам депутати прийняли на черговому засіданні сесії міської ради. Протягом року 39 дружківських атлетів будуть отримувати близько 200 гривень щомісяця.

Спортсмени Слов’янська стали переможцями та призерами відкритого Чемпіонату України з дзюдо

У м. Дніпро проходив Відкритий Чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів, участь в якому взяли 233 спортсмени з України та Грузії.

Слов’янськ представляла команда із 23 учасників, 14 з яких стали переможцями та призерами Чемпіонату

Маріупольці привезли 58 медалей з Балтійської олімпіади з бойових мистецтв

У березні у латвійській Ризі проходила VII Балтійська олімпіада з бойових мистецтв. У її рамках відбувся чемпіонат Європи з карате-джитсу, міжнародний турнір з кобудо, міжнародний кубок з всестильового карате. У складі збірної України виступали спортсмени з Маріуполя.

Загалом у змаганнях взяли участь 700 людей з 11 країн світу. Спортсмени не тільки брали участь у змаганнях, а й побували на екскурсіях у Ризі, Юрмалі та Чернігові.

За підсумками олімпіади маріупольці показали високі результати. Їх старання поповнили скарбничку Маріуполя на 58 медалей: 29 золотих, 12 срібних і 17 бронзових нагород.

Маріупольська плавчиня на Чемпіонаті України завоювала 5 медалей

КДЮСШ «Меотида» Ольга Медведєва у впертій боротьбі зайняла: ІІ місце вільним стилем на дистанціях 200 та 400 метрів; ІІІ місце на дистанціях - 800 м вільним стилем, 200 м комплексним плаванням та 200 м на спині.

На чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату маріуполець встановив новий рекорд

Змагання проходили у м. Дніпро. Маріуполь на них представляли чотири спортсмена і поповнили скарбничку нагород медалями різного номіналу. А один з них встановив новий рекорд України.

Стипендіат Маріупольської міської ради Антон Крюков у ваговій категорії до 107 кг став абсолютним чемпіоном та встановив новий рекорд України піднявши 236 кг.

Стипендіат Маріупольської міської ради Михайло Мельников, з результатом 200 кг став чемпіоном у ваговій категорії понад 107 кг.

Сергій Беспалов у ваговій категорії до 97 кг з результатом 120 кг вдало дебютував і завоював срібло на змаганнях.

Олександр Подсекін у ваговій категорії до 88 кг з результатом 153 кг став бронзовим призером змагань.

Схід та Захід разом. Підписано Угоду між Бахмутською та Млинівською райдержадміністраціями

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та голова Млинівської районної державної адміністрації Рівненської області Петро Рухер підписали двосторонню Угоду «Про налагодження партнерських відносин і співпраці між Млинівською райдержадміністрацією та Бахмутською райдержадміністрацією».

У Покровську провели чемпіонат області з регбі-7

У Покровську на ігровому полі зі штучним покриттям ЗОШ № 9 пройшов Чемпіонат Донецької області з регбі-7 серед юнаків.

У змаганнях взяли участь 8 команд з Покровська, Селидового та Білозерського. На параді відкриття змагань спортсменів привітала заступник директора Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, куратор з регбі в Донецькій області Тетяна Малієва.

Чемпіонат України з кікбоксингу

У м. Бровари відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів.

Всього на ці змагання зібралось понад 1200 учасників з усієї України.

В складі команди із Донецької області місто представляли спортсмени Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу: Лакоза Андрій, МухтаровЮсуф, Зурабов Марк.

Мухтаров Юсуф (тренер Харькін Д.М.) провів два поєдинки та став бронзовим призером змагань в розділі лоу-кік, Зурабов Марк (тренер Донцов І.Б.) завоював срібло в розділі фулл-контакт та здобув звання КМСУ.

В ваговій категорії 63,5 кг в розділі лоу-кік переможцем став Лакоза Андрій (тренер Харькін Д.М.). Всі свої двобої Андрій виграв дуже переконливо, продемонструвавши високий рівень підготовки та майстерності.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації