портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Капітальний ремонт першої ділянки дороги «Маріуполь – Бердянськ» на Донеччині планують завершити у 2021 році

Опубліковано 03 березня 2021 року, 18:12

Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Маріуполь-Бердянськ по території Донецької області планують почати у березні та завершити першу ділянку у 2021 році. Про це під час брифінгу голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Донецькій області Ігор Макогон.  

Наразі проведені торги та визначені переможці, розроблена уся необхідна документація та отримані дозволи на проведення робіт.

«Дозвіл на початок робіт вже є.  Ми зараз компанії Onur будемо видавати документи на підготовчі роботи.  Починаємо від меж Запорізької області в сторону Маріуполя.  Загальна довжина дороги – 31 кілометр. На ділянці довжиною 15,6 км капітальний ремонт почнеться вже наступного тижня. Робота на інших ділянках розпочнеться одразу після того, як ми отримаємо команду від розпорядника коштів – Укравтодору», - повідомив він.

Директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Артем Литвинов зазначив, що для ремонту цієї дороги з державного бюджету спрямовано майже 385 мільйонів гривень. «Роботи розпочнуться з 15 березня в районі селища Комишувате Маріупольського району», - сказав він.

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко наголосив, що роботи з капітального ремонту траси мають проходити швидко та якісно для того, аби у стислі терміни повністю відновити функціонування дороги та створити належні умови для переміщення громадян.