портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівники молодіжних центрів у Донецькій області вчилися просувати сайти в соцмережах

Опубліковано 10 липня 2020 року, 10:59 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Планування, звітність та SMM-просування інтернет - ресурсів молодіжних центрів Донецької області стали основними темами заключної зустрічі  учасників обласного онлайн-проєкту «ProСВІТИ МЦ». 

Онлайн-семінар «SMM у молодіжних центрах» провів 9 липня Донецький обласний дитячо-молодіжний центр  за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно – патріотичного виховання облдержадміністрації.  Під час заходу були представлені плани молодіжних центрів та виявлені помилки при їх написанні, обговорені питання вдосконалення ведення звітності про роботу та надані практичні інструменти й методичні поради для збільшення відвідувачів та користувачів інтернет - сторінок молодіжних центрів.

Керівники молодіжних центрів мають наміри практично застосовувати в роботі на місцях  отриманні знання, навички та інструменти. 

Примітка: SMM – абревіатура англомовної фрази “social media marketing”, що описує просування сайтів в соціальних мережах, на форумах, на порталах і так далі.