портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв взяв участь в урочистому відкритті блок-посту в Мангушському районі

Опубліковано 29 серпня 2018 року, 14:20

29 серпня в смт Мангуш за підтримки райдержадміністрації, районної ради, Мангушської селищної ради, компанії HarvEast Holding, ТОВ СП «Тітан» пройшло урочисте відкриття блок-посту. На захід завітав командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв. Він урочисто привітав поліцейських, військових та керівництво району з визначною подією. Голова Мангушської РДА Дмитро Черниця та голова районної ради Володимир Топузов отримали від почесного гостя пам’ятні подарунки за плідну співпрацю з поліцією. За зразкове виконання службових обов’язків, самовідданість, професійну майстерність генерал-лейтенант вручив поліцейським подяки.

Під час відкриття працівники поліції продемонстрували командувачу нове обладнання – пристрої нічної дії, систему контролю тиску в автомобільних шинах та ін. На облаштування контрольно-пропускного пункту витрачено близько 300 тис. грн, з них 150 тис. грн виділено з районного бюджету. Блок-пост облаштований за відповідними вимогами: встановлені фундаментні блоки, будиночки чергового, сміттєвий контейнер, ємність для води у душову кабіну, зроблено освітлення прилеглої території, огорожу будівлі, видалена рослинність, а також виконаний косметичний ремонт туалету для відвідувачів і косметичний ремонт в приміщенні будівлі пункту. Тепер у мангушських захисників є все необхідне для контролю за рухом транспорту.

Мангушський район