портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях

Опубліковано 20 жовтня 2018 року, 12:45

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної  посади  державної служби категорії «В» - головного спеціаліста  Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях (у Донецькій області)

Загальні умови

Посадові обов’язки
- бере участь в проведенні у державних органах перевірки стану дотримання вимог законодавства про державну службу.
- бере участь в узагальненні практики застосування законодавства з питань, що належать до повноважень Управління.
- надає роз’яснення щодо застосування законодавства з питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
- бере участь у підготовці пропозицій керівникам державних органів щодо скасування рішень з питань державної служби, прийнятих у супереч законодавству, а також щодо усунення недоліків та притягнення до відповідальності винних державних службовців.
- приймає участь у проведенні службових розслідувань стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
- розглядає звернення громадян з питань, що належать до компетенції Управління.
- бере участь у інформаційно-просвітницькому супроводі реалізації державної політики у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
-   здійснює методичне та консультативне забезпечення діяльності кадрових служб місцевих державних адміністрацій, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування з питань служби в таких органах.
- разом з іншими спеціалістами Управління готує методичні матеріали з питань кадрової роботи та державної служби.
   - здійснює перевірку рішень державних органів про оголошення конкурсу та його умови на відповідність вимогам законодавства з питань державної служби.
- бере участь в організації та координації підвищення рівня професійної компетентності державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з питань європейської інтеграції, євроатлантичного співробітництва та соціального діалогу.
- забезпечує у межах повноважень встановлених законом, здійснення моніторингу та загального контролю за працевлаштуванням випускників, які навчалися за спеціальностями галузі знань „Державне управління” за державним замовленням.
Умови оплати праці
- посадовий оклад  4800 грн. згідно постанови Кабінету Міністрів України  від 18.01.2017 № 15 „Питання оплати праці працівників державних органів” (зі змінами),
- надбавка до посадового окладу за ранг згідно постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017
№ 15 „Питання оплати праці працівників державних органів” (зі змінами),
- надбавка за вислугу років на державній службі (за наявності 1 року стажу державної служби),
-  премія  (в разі встановлення)
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду
на постійній основі
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України „Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;
6) заповнену особову картку встановленого зразка;
7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.
У разі інвалідності - заяву за встановленою формою, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті НАДС.
Дата, час і місце проведення конкурсу
06.11.2018  о  14 год. 00 хв.
вул. Шевченка, буд. 3 (каб. № 1),
м. Сєвєродонецьк, Луганська область,93404
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
Щербіна Наталія Геннадіївна
тел.: (06452) 4-20-77
e-mail: nadsu.don.lug@ukr.net  (з позначкою «для участі в конкурсі»)

 

І

 

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

 

1
Освіта
Вища, не нижче  молодшого бакалавра або бакалавра в галузі знань «Освіта»  та/або «Гуманітарні науки», та/або «Соціальні та поведінкові науки», та/або «Управління та адміністрування», та/або «Право», та/або «Соціальна робота» тощо.
2
Досвід роботи
не потребує
3
Володіння державною мовою
вільне володіння державною мовою

 

ІІ

 

ВИМОГИ ДО КОМПЕТЕНТНОСТІ

 

1
Ділові якості
Аналітичні здібності, діалогове спілкування, навички контролю, виваженість, вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички розв’язання проблем, уміння працювати в команді
2
Уміння працювати з комп’ютером
Рівень досвідченого користувача, досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office, Internet (Word, Exsel), Skynet, Zimbra
3
Особистісні якості
Ініціативність,  дисциплінованість, відповідальність, неупередженість, надійність, тактовність, емоційна стабільність

 

ІІІ

 

ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ

1
Знання законодавства
Конституція України;
Закон України «Про державну службу»;
Закон України «Про запобігання корупції»
2
Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)
Закони України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян», трудове законодавство, положення Закону України «Про інформацію»,  Постанова КМУ від 25.03.2016 №246  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»; Постанова КМУ від 20 квітня 2016 р. № 306 «Питання присвоєння рангів державних службовців та співвідношення між рангами державних службовців і рангами посадових осіб місцевого самоврядування, військовими званнями, дипломатичними рангами та іншими спеціальними званнями».