портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відкрили відновлену будівлю Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ

Опубліковано 18 жовтня 2018 року, 15:32 , Департамент ОДА

17 жовтня відбулось урочисте відкриття реконструйованої будівлі Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України. Захід відбувся за участі голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, Командуючого Операцією об’єднаних сил Сергія Наєва, Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала та секретаря голови Краматорської міської ради Денис Ошурко.

Цього дня прикордонники Донецько-Луганського регіонального управління та Лисичанського прикордонного загону, що виконують завдання в складі Об’єднаних сил, відзначають першу річницю створення своїх військових частин та отримують бойові прапори. Від імені Президента України Петра Порошенка їх вручив прикордонникам Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

Відзнаками, подяками та почесними нагородами Президента України, Кабінета Міністрів України, Державної прикордонної служби України, Краматорської міської ради, Донецької обласної державної адміністрації привітали найкращих прикордонників.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць привітав військових зі святами, акцентувавши увагу на створенні прикордонниками безпечних умов для проживання мирного населення.

«Вітаю всіх вас з Днем захисника України, з річницею створення Донецько-Луганського регіонального управління та врученням бойових прапорів. Бажаю сил, наснаги, успіхів у службі і в подальшому працювати без втрат. Присутність прикордонників на Донеччині – це запорука безпеки і це гарантія того, що на лінії розмежування все буде спокійно. Висловлюю вдячність за вашу службу. Сподіваюсь, що для вас вдасться обладнати не тільки службове приміщення, а й забезпечити вас житлом. Обласна державна адміністрація максимально докладе зусиль, щоб це відбулось», – зауважив Олександр Куць.


Інші новини за темою