портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Слов’янського психоневрологічного інтернату відвідали святкове відкриття Новорічної ялинки

Опубліковано 23 грудня 2019 року, 09:36 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В Україні відродилася прекрасна традиція — відзначати День Святого Миколая, який творить дива і роздає подарунки дітям. Свято Миколая, яке святкується 19 грудня, відкриває низку різдвяних і новорічних урочистостей. Цього дня по всіх містах України запалюють новорічну ялинку.

Отже, 19 грудня  мешканці Слов’янського психоневрологічного інтернату відвідали святкове відкриття Новорічної ялинки, яке відбулося на місцевій площі.Спочатку всіх присутніх весело зустрічали аніматори - казкові персонажі. Дівчата з задоволенням мали можливість сфотографуватися з кожним з них.

Концертну театралізовану програму відкрили Снігуронька, Сніговик, Ялинка та Святий Миколай. Творчі колективи розважали всіх танцями, піснями, іграми. Дівчата із радістю підспівували та підтанцьовували разом з іншими глядачами.

З початком улюблених новорічних свят всіх присутніх привітав міський голова Вадим Лях. Несподіваним та приємним для всіх стало світове шоу. Ввечері засяяла ілюмінація: олені, ведмеді, сови, яскрава композиція з дельфінами у фонтані.  І, звісно, під радісні оплески головна ялинка засяяла яскравими кольорами.

Від такого свята дівчата отримали велике задоволення, масу позитивних емоцій та бадьорий настрій.