портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністерство культури України проводить Всеукраїнський фестиваль національних культур

Опубліковано 02 грудня 2019 року, 14:12

У рамках виконання Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2015 року No 1393, Міністерство культури України проводить Всеукраїнський фестиваль національних культур.

Фестиваль ставить за мету реалізацію таких основних задач:

- предметно продемонструвати увагу та повагу держави до культури представників національних меншин, які проживають в України;

- через промоцію національних культур репрезентувати культурне розмаїття України та потенціал її культури в цілому;

- посилити утвердження принципів міжнаціональної єдності й толерантності до представників різних національностей, які проживають в Україні.

Цьогорічний Фестиваль буде проведено 12 грудня 2019 року у м. Ужгороді Закарпатської області. З огляду на зазначене, просимо оперативно поширити цю інформацію серед місцевих громадських об’єднань національних меншин, при яких діють аматорські колективи, та до 18-00 год. 02 грудня 2019 року інформувати Мінкультури про ті колективи, які виявили готовність брати участь у цьому заході.

Інформацію щодо учасників просимо надсилати Мінкультури на такі електронні адреси: info@mincult.gov.ua та rymar@mincult.gov.ua.