портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів через карантин обмежений до 22 години

Опубліковано 07 липня 2020 року, 16:49

Обмеження часу роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів до 22 години введено у Донецькій області заради запобігання поширенню хвороби COVID-19. Про це  директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОДА Ігор Бойко повідомив на брифінгу у Краматорську. 

«Ми ввели додаткові обмеження. Це обмеження часу роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.  Дуже часто задають питання: «На підставі чого?». Підставою у нас було  доручення Кабінету міністрів України  від 23 червня.  Цим дорученням було рекомендовано всім головам обласних адміністрацій та головам регіональних комісій ввести такі обмеження.  Додатково вже протоколами ми зобов’язали всі місцеві органи влади максимально збільшити кількість транспортних засобів на маршрутах перевезення пасажирів», -  сказав Ігор Бойко. 

Він пояснив, що такий час для обмеження закладів громадського харчування та розважальних закладів  є єдиним по всій Україні.   

Нагадаємо, що усього від початку карантину в Донецькій області зафіксовано 686 випадків COVID-19.