портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині четверо людей померли від COVID-19

Опубліковано 12 жовтня 2020 року, 08:16

Четверо мешканців Донеччині померли від коронавірусної хвороби впродовж останніх кількох днів.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Летальні випадки зафіксовано у Маріуполі, Покровську і двоє у Мирнограді.

За неділю, 11 жовтня, хворобу в області виявили ще у 50 осіб, зокрема у 1 дитини:

– 23 у Маріуполі;

– 21 у Краматорську;

– 4 у Слов’янську;

– по 1 у Миколаївці та Лиманській ОТГ.

«Через значне зростання кількості нових хворих значно ускладнюється первинна і вторинна статистична обробка інформації, тож у зведеннях можливі затримки. Зрештою буде врахований кожен хворий, але на це може знадобитися трохи більше часу», -  зазначив Павло Кириленко.

Він нагадав, що  через зростання темпів поширення коронавірусної хвороби Донеччина частково втратила статус зеленої зони.

Від понеділка Бахмут, Вугледар, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Слов’янськ та Слов’янський район віднесені до помаранчевої зони, а Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Соледар, Торецьк, а також Бахмутський, Великоновоселківський, Добропільський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський та Покровський райони – до жовтої.

«Прошу з усією відповідальністю ставитися до ситуації. Не можна недооцінювати хворобу. Єдиний надійний спосіб протистояти їй – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Бережіть себе та своїх близьких!», -  закликав очільник області.