портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині добровольці, які захищають територіальну цілісність України, отримали нагороди

Опубліковано 14 березня 2021 року, 14:40

Урочистий захід, присвячений Дню українського добровольця, відбувся сьогодні, 14 березня, у Бахмуті. 

В урочистостях взяли участь заступник голови Національної поліції України Вадим Троян, заступник командувача Об’єднаних сил, генерал-майор Віктор Ганущак, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, т.в.о. начальника ГУНП в Донецькій області Артем Кисько, керівник поліції Луганської області Олег Григоров. 

У 2014 році справжні патріоти залишили свої домівки, сім’ї й роботу та пішли відстоювати свободу і цілісність держави в лавах Національної поліції та Нацгвардії на Донеччині й Луганщині. Рішучий та мужній крок добровольців, які пожертвували власним життям та здоров’ям, допоміг зупинити російську агресію. Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять загиблих героїв.

77 добробатівців, які несуть службу в складі ООС, були відзначені нагородами та відомчими заохочувальними відзнаками.

Поліцейські та військовослужбовці були нагороджені почесними грамотами Кабінету Міністрів України та МВС, нагрудними знаками «За відзнаку в службі» МВС України, відзнакою Командувача Об’єднаних сил «Козацький хрест» І, ІІ, та ІІІ ступеня, медалями «Операція Об’єднаних сил. За звитягу та вірність», а також грамотами голови Донецької обласної державної адміністрації, цінними подарунками і подяками.

Відзнакою Командувача Об’єднаних сил «Козацький хрест» І ступеня було також нагороджено заступника Голови Національної поліції України полковника поліції Вадима Трояна.

Для всіх присутніх грав оркестр Головного управління Національної поліції в Донецькій області та виступав ансамбль Головного управління Національної поліції в Луганській області. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Донецької області