портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині готувалися до конкурсу субпроектів Українського фонду соціальних інвестицій по створенню житла для ВПО

Опубліковано 25 лютого 2019 року, 16:51 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Сьогодні  у Краматорську департаментом інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації та фахівцями Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) було проведено тренінг для представників  райдержадміністрацій, міст та об’єднаних територіальних громад області, які  планують взяти участь у конкурсі субпроектів УФСІ по створенню житла для ВПО. 

Тренінг було проведено з метою якісної підготовки матеріалів, які необхідні для участі у конкурсі, навчання  спеціалістів, які безпосередньо займаються підготовкою  цих матеріалів. Фахівцями УФСІ були надані відповіді на всі питання, які виникли у учасників тренінгу. 

Нагадаємо, конкурс проводиться в рамках Проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI». Проект фінансується  Урядом Німеччини через Німецький банк розвитку  KFW, загальна сума гранту  для п’яти областей України  складає 9 мільйонів євро. Проект триватиме до 2022 року.