портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов загальнообласний ярмарок вакансій

Опубліковано 24 вересня 2020 року, 08:45

Загальнообласний ярмарок вакансій «Знайдемо роботу разом!» одночасно пройшов в усіх містах та районах Донецької області.

Цього року захід вперше був проведений у дистанційному форматі за допомогою сервісу ZOOM. Під час ярмарку учасники ознайомилися з актуальними вакансіями, поспілкувалися з роботодавцями та отримали корисні консультації від фахівців.

«Завдяки дистанційним онлайн сервісам ми ще більш оперативніше реагуємо на потреби роботодавців та розширюємо коло поінформованих щодо послуг і можливостей служби зайнятості. Це дає змогу роботодавцям в умовах карантину підібрати кваліфікованих фахівців, а пошукачам знайти робочі місця з гідними умовами праці та заробітною платою», – говорить директорка Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко.

У ярмарку прийняло участь понад 200 роботодавців та 2 000 безробітних. А завдяки онлайн трансляції заходу на офіційній сторінці Донецької обласної служби зайнятості у Facebook було залучено ще майже 10 000 глядачів.

Учасники також прийняли участь у профорієнтаційному тестуванні із застосуванням дистанційних сервісів. Для всіх охочих фахівці центрів зайнятості провели майстер-класи. Під час них пошукачів ознайомили з сучасними технологіями побудови співбесіди з роботодавцем та навчили розставляти головні акценти у власній самопрезентації.


За матеріалами відділу інформаційної роботи

Донецького обласного центра зайнятості