портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині шукають приміщення для створення експозиційного центру

Опубліковано 11 червня 2021 року, 15:20

Питання створення експозиційного центру, де у майбутньому проводитимуться масові заходи різного спрямування – освітнього, культурного, економічного, у галузі ІТ-сфери тощо, обговорили у Донецькій облдержадміністрації сьогодні, 11 червня. 

Наразі розпочато пошук приміщень для  реалізації проєкту, який готові фінансово підтримати міжнародні організації.  Планується, що експоцентр буде повністю адаптовано у тому числі і для потреб людей з інвалідністю. 

На першому етапі до обговорення залучили міського голову Краматорська Олександра Гончаренка та директорку Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Донбас» Світлану Фоміну.

«Вислухав пропозиції, внесені учасниками наради. Усіх їх поєднує думка, що експоцентр має бути створений таким чином, щоб люди з інвалідністю могли  повністю інтегруватися та почувати себе  комфортно.   Після опрацювання отриманих пропозицій, готові будемо перейти до наступного етапу розробки цього важливого для області проєкту.