портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині схвалені пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету задля забезпечення житлом дітей-сиріт

Опубліковано 05 серпня 2020 року, 17:15

Схвалені пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Донецької області у сумі понад 45 млн. гривень на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

Таке рішення було прийнято на засіданні регіональної Комісії з формування пропозицій щодо розподілу у   2020 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що відбулося  під головуванням  заступника голови облдержадміністрації Юлії  Костюніної. 

За результатами розгляду низки питань було прийнято рішення схвалити пропозиції щодо розподілу субвенції  з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у сумі 45 млн. 897,7 тис. грн. за такими напрямами:

 розроблення проектної документації на нове будівництво приміщення для розміщення  1 малого групового будинку; 

придбання житла у прийнятих в експлуатацію житлових будинках для створення  4 дитячих будинків сімейного типу;

виплату грошової компенсації для придбання житла  дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, відповідно до затвердженого списку.

Після затвердження рішення регіональної Комісії буде спрямоване до виконання в міста, райони, ОТГ області.