портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині стартував черговий етап з відновлення житла, пошкодженого внаслідок російської агресії

Опубліковано 01 квітня 2021 року, 11:25

Черговий етап відновлювальних робіт житла,  яке було пошкоджене внаслідок російської агресії, стартував  у Донецькій області 1 квітня.

Сьогодні 150 фахівців ДСНС України, серед  яких і рятувальники з Донеччини, приступили  до відновлювальних робіт у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Напередодні на Донеччину прибули рятувальники з Рівненщини, Черкащини, Херсонщини, Миколаївщини, Харківщини та Львівщини. Вони будуть перекривати дахи, відновлювати стіни, а також склити вікна. Наразі на Донеччині залишаються сотні будинків, що зазнали значних пошкоджень в результаті ворожих обстрілів. Не всі мешканці мають змогу самостійно відремонтувати своє житло,  тому вже декілька років поспіль рятувальники залучаються до проведення відновлювальних робіт. 

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін з робочою поїздкою завітав до Красногорівки Ясинуватського району, де рятувальники розпочали відновлювати пошкоджене житло. 

«Радий вітати працівників ДСНС у Донецькій області. Минулого року ми спільними зусиллями провели величезну роботу та відновили понад 1300 житлових будинків вздовж усієї лінії розмежування. Цьогоріч ми повинні зробити ще більше, адже питання відновлення житла надважливе для області. Наразі важливо забезпечити спеціалістів ДСНС гідними умовами проживання. Минулого року ми вже створили мережу опорних пунктів, і тепер рятувальники забезпечені усім необхідним»,  -  сказав Вадим Філашкін.