портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині триває системна робота з підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб

Опубліковано 16 липня 2020 року, 18:59

Обласна влада Донеччини продовжує системну роботу з підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб. Про це йшлося під час онлайн-засідання робочої групи з організації виконання заходів Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Донецькій області на 2019-2020 роки, координацію якої здійснює Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної.   

Учасники засідання підвели підсумки роботи з виконання заходів відповідної регіональної програми за перше півріччя поточного року та визначили пріоритетні напрями роботи структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади з внутрішньо переміщеними особами до кінця 2020 року.

Голова робочої групи Юлія Костюніна зазначила, що внутрішньо переміщені особи і надалі залишаються однією із найбільш вразливих груп населення.

«Багатьом з них і досі потрібна наша допомога і підтримка, оскільки близько 78% з усієї кількості внутрішньо переміщених осіб – це діти, особи з інвалідністю та особи похилого віку. Тому злагоджена системна робота щодо їх підтримки буде продовжена», - наголосила Юлія Костюніна.