портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині у 2020 році відновили 1292 будинки, зруйновані внаслідок бойових дій

Опубліковано 20 листопада 2020 року, 11:52

Відновлювальні роботи житлового фонду та об’єктів життєзабезпечення Донецької області за 2020 рік охопили 1292 зруйнованих внаслідок бойових дій будинки  поблизу лінії розмежування. 

Сьогодні, 20 листопада, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін підбив підсумки цієї роботи та вручив пам’ятні відзнаки представникам ДСНС, керівникам прифронтових міст та районів, а також представникам міжнародних організацій, що надавали підтримку у відновленні пошкодженого житла.  

«Цьогоріч ми разом з вами відновили 1292 будинки, що зруйновані внаслідок бойових дій на лінії розмежування. Це великий результат. На наступний рік запланована велика кількість об’єктів – ми повинні допомогти всім людям на лінії розмежування», - наголосив Вадим Філашкін. 

Нагадаємо,   житлові  будинки у Мар’їнці, Красногорівці, Авдіївці, Гранітному, Лебединському й інших населених пунктах поблизу так званої лінії розмежування відновлювалися у Донецькій області протягом поточного року силами підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій за рахунок матеріального резерву Донецької облдержадміністрації.