портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулось засідання Комітету ВРУ з питань прав людини, деокупації та реінтеграції

Опубліковано 23 жовтня 2019 року, 13:47 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську Парламентський Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин вперше провів виїзне засідання в Луганській та Донецькій областях.  

У заході беруть участь народні депутати, представники міністерств, силових структур, департаментів Донецької облдержадміністрації. 

Під час засідання обговорили гострі проблеми Донеччини та напрацювали низку пропозицій для законотворців. Також розглянули питання забезпечення дотримання прав людей, які постраждали від збройного конфлікту, модернізації системи водопостачання, комплексного відновлення автомобільних доріг. 

Було розглянуто питання усунення проблеми у системі виплати пенсій, розвитку мережі медичних закладів, 

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко зазначив, що завдяки консолідації зусиль на всіх рівнях влади вирішення цих питань стане можливим.   

"Сподіваюся, що спільно зможемо вирішити усі означені проблеми - саме цього чекають від нас люди", - наголосив очільник області.