портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині вручили сертифікати на сім нових пожежних машин

Опубліковано 17 грудня 2018 року, 14:50 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у рамках робочого візиту на Донеччину Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Голова ДСНС Микола Чечоткін передали рятувальникам області сім нових пожежних автомобілів. Вони обладнані тепловізорами, електричними генераторами, індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами і мотопомпами.

«Якість служби – це сучасне технічне оснащення, гідні умови праці і соціальні гарантії. Щорічно ми оновлюємо техніку в усіх регіонах України. Незабаром Національна поліція та ДСНС отримають нові сучасні гелікоптери. Крім того, Міністерство запровадило нову мотиваційну програму для наших працівників – це і виплата коштів за піднаєм житла, і лізингова програма для купівлі власної квартири. З нового року на 30% підвищується рівень грошового забезпечення. Ті, хто щодня ризикують власними життям та рятують людей, мають відчувати, що держава про них дбає», - наголосив Арсен Аваков.

У свою чергу, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін зауважив, що досить великий відсоток рятувальників не мають власного житла. «Саме тому і приймається мотиваційний пакет №1, який спрямований забезпечити всіх рятувальників житлом. Впевнений, що прийняття цих соціальних гарантій покращить умови житла рятувальників», - підкреслив Голова ДСНС Микола Чечоткін.