портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу підтвердили ще три випадки захворювання на COVID-19

Опубліковано 23 серпня 2020 року, 20:45

Три нових випадки коронавірусної хвороби виявили на Донеччині за неділю, 23 серпня.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

По одному випадку COVID-19 підтверджено у Маріуполі (чоловік 69 років), Краматорську (чоловік 51 року) та Слов’янську (жінка 34 років).

«Пандемія не відступає. Сьогодні в Україні хворобу знову діагностували у майже двох тисяч осіб, тому не можна втрачати пильності. Закликаю усіх до відповідальної поведінки. Уникайте масових скупчень людей, ретельно мийте руки, носіть маски. Доки вчені не винайдуть вакцину від хвороби, тільки так можна вберегти від неї себе і близьких», - написав Павло Кириленко.

 Він зазначив, що на інфографіці з даними про поширення коронавірусної хвороби на Донеччині кількість хворих у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську і Бахмутському районі вказана з урахуванням мешканців інших регіонів, яким діагностували COVID-19 під час їхнього тимчасового перебування у нашій області.