портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу «плюс» 90 нових випадків COVID-19

Опубліковано 10 вересня 2020 року, 08:34

Дев'яносто нових випадків COVID-19 діагностовано у Донецькій області за середу, 9 серпня.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Серед захворілих - 8 дітей та одна медпрацівниця.

Двадцять чотири випадки коронавірусної хвороби лабораторно підтверджено у Краматорську;  двадцять два - у Маріуполі;  по вісім -  у Слов’янську та Лиманській ОТГ; сім - у Мирнограді; шість - у Бахмуті; п’ять - у Покровську; по два - у Селидовому і Миколаївці; по одному -  у Родинському, Святогірську, Дружківці, Новогродівці, Вугледарі та Соледарській ОТГ.

«90 нових хворих за день – це сумний рекорд для Донецької області. Пандемія прискорюється. З кожним новим хворим збільшується ймовірність захворіти для кожного з нас. Тому закликаю всіх до відповідальної поведінки. Уникайте масових скупчень людей, ретельно мийте руки з милом, носіть індивідуальні засоби захисту. Тільки так можна вберегтися від хвороби. Не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких!», - написав очільник області.