портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Директорка школи на Донеччині отримала державну нагороду

Опубліковано 10 вересня 2020 року, 09:25 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Директорка Новгородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 38 Наталія Ульянцева нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня за визначні особисті заслуги у сфері освіти, у навчанні та вихованні дітей з особливими освітніми потребами та багаторічну сумлінну працю.

Під час урочистої церемонії нагородження, яка відбулась на території резиденції Президента України у Маріїнському палаці, за значний внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки відзнаки отримали військові, медики, дипломати, вчителі, діячі культури та мистецтва, спорту, науки та освіти, представники релігійних організацій, юристи, правозахисники.

Наталії Ульянцевій відзнаку вручив Президент України Володимир Зеленський.

Новгородська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 38 – сучасний заклад, що забезпечує здобуття певного рівня освіти, професійну орієнтацію та підготовку, проводить корекційно-розвиткову роботу з дітьми, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку. Завдяки цілеспрямованості, компетентності та професіоналізму директорки Наталії Ульянцевої у школі-інтернаті створено всі умови для навчання, виховання, соціальної адаптації 118 дітей.