портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Надання санітарних засобів від Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру (UNRPP) працівникам закладів соціального захисту населення області

Опубліковано 06 травня 2020 року, 14:20 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Завдяки Програмі розвитку ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг) області отримали набори санітарних засобів, які вкрай необхідні в умовах поширення короновірусної інфекції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Крім того, Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

В рамках Програми надана допомога працівникам територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) області, які продовжують працювати у посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги.

Висловлюємо щиру подяку Програмі розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за надану допомогу працівникам соціальної сфери.