портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Норвезька Рада у справах біженців (NRC) в Україні продовжить допомагати мешканцям Донеччини

Опубліковано 04 березня 2020 року, 16:42 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза з делегацією Представництва Норвезької Ради у справах біженців (NRC) в Україні. Під час зустрічі представники Норвезької Ради у справах біженців в Україні поінформували керівництво облдержадміністрації про плани щодо діяльності NRC, зміни та особливості роботи в 2020 році на території Донецької області. 

«Ми високо цінуємо ту допомогу цивільному населенню, яку надають міжнародні партнери спочатку російської збройної агресії. Завдяки підтримці, у нас було відновлено майже 540 будинків на лінії розмежування», - підкреслив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз.

Як наголосила Директор представництва Ана Поврженич, Норвезька рада у справах біженців (NRC) продовжить надавати допомогу постраждалому внаслідок конфлікту населенню України. 

«Протягом листопада та грудня 2019 року ми надали юридичну допомогу та консультації внутрішньо переміщеним особам та людям, які постраждали внаслідок конфлікту у східних областях країни; а також грошову допомогу та будівельні матеріали для відновлення пошкодженого житла; грошову допомогу для придбання продовольчих товарів уразливим родинам на холодний сезон, взяли на себе партнерські зобов’язання щодо надання бізнес-грантів та продовжили проєкти з розвитку сільських організацій, громадської інфраструктури та підтримки дистанційного навчання в Донецькій та Луганській областях», - сказала Директор Представництва NRC в Україні Ана Поврженич.