портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оздоровлення та відпочинок дітей у дитячих центрах «Молода гвардія» та «Артек» на V тематичній зміні

Опубліковано 11 червня 2019 року, 14:18 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

80 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на V тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 40 дітей з 30 травня - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на V тематичну зміну «Крок до успіху», та 40 дітей з 31 травня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на V тематичну зміну «Артек – місто професій».

Головним завданням програми тематичної зміни «Крок до успіху»  ДП «УДЦ «Молода гвардія» передбачає підняття рівня соціалізації як дітей з інвалідністю, так і дітей зі станом здоров'я та розвитку в межах вікової норми. 

Під час зміни буде реалізовуватися програма соціально-педагогічного супроводу дітей з інвалідністю «Світ без обмежень». Ключовою подією стане Всеукраїнський мистецький інтеграційний фестиваль «Творчість дарує крила».

В рамках зміни відбудеться Всеукраїнська спартакіада «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю. Відкриття зміни заплановано на 01.06.2019 у Міжнародний день захисту дітей.

В рамках зміни «Артек – місто професій» ДПУ «МДЦ «Артек» відбудуться заходи з професійного інформування, орієнтування, самовизначення старших підлітків, знайомства молодших підлітків з різноманітним світом професій.

Діти візьмуть участь в анкетуванні «Хочу-можу-треба» з визначення схильності до певних професій, іграх-квестах «Моя майбутня професія», конкурсі-фантазії «Професії майбутнього», в круглих столах за участю представників різних професій.

 Зміна триватиме 21 день.

Бажаємо дітям гарних канікул, яскравих емоцій, веселого відпочинку, нових друзів!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 22 червня  2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» - з 23 червня 2019 року.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.