портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко провів особистий прийом громадян

Опубліковано 06 серпня 2019 року, 15:59 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко провів особистий прийом громадян, під час якого розглянув два звернення стосовно судової суперечки підприємця та департаменту охорони здоров’я, яка почалась у 2009 році, а також щодо функціонування Зорянської школи у Іллінівській ОТГ. 

Заслухавши позицію заявника по першому питанню, очільник області дав усні пояснення та доручив юристам ОДА та керівництву департаменту охорони здоров’я продовжити роботу за даним питанням.

Щодо Зорянської школи, голова Донецької ОДА вислухав сторони, які представляють різні погляди на проблему  та дав завдання департаменту освіти розробити «дорожню карту» вирішення проблеми з урахуванням потреб дітей, які навчаються у Зорянській школі та опорній школі у селищі Іллінівка. Очільник області зазначив, що при розробці вирішення проблеми необхідно враховувати доступність освіти для дітей, ефективність такої освіти і безпеку підвозу до школи. 

Нагадаємо, що особисті прийоми громадян голова ДонОДА Павло Кириленко проводить двічі на місяць. Отримати докладну інформацію щодо запису на прийом, а також подати запит на інформацію ви можете за телефоном громадської приймальні (06264) 6-02-80, через гарячу лінію голови ДонОДА 0-800-507-506, або надіславши листа на адресу [email protected]