портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський прокоментував підготовку до концерту відомого українського гурту «Океан Ельзи»

Опубліковано 02 жовтня 2016 року, 16:22

Шановні донеччани!

Я думаю, що всі вже чудово знають про те, що 5 жовтня на нас чекає приємна подія – концерт гурту «Океан Ельзи» у м. Краматорську. Сьогодні Донеччина йде шляхом невпинного європейського розвитку.  І так само, як ми відбудовуємо інфраструктуру, ми докладаємо багато зусиль для розвитку культурного життя області. Те, що безкоштовний концерт гурту «Океан Ельзи» відбудеться у Краматорську, – заслуга всієї моєї команди.

Я хотів би відзначити, що його організація розпочалась ще в  червні місяці. Ми вели перемовини з командою гурту «Океан Ельзи»  стосовно місця проведення та необхідних заходів безпеки. Серед можливих варіантів були розглянуті і площа Миру, і стадіон «Блюмінг», і стадіон «Авангард» у саді Бернацького. Місяць тому було прийнято остаточне рішення стосовно проведення концерту, яке було погоджено з адміністрацією гурту. Тому я хочу зазначити, що всі плітки та інформаційний галас, які виникають зараз, не мають під собою жодних підстав.

Станом на сьогодні підготовка концерту знаходиться на завершальній стадії. І я хочу запевнити вас, що така яскрава подія для міста і області відбудеться на належному рівні. Впевнений, що на стадіоні «Авангард» вистачить місця для всіх бажаючих. Ця подія залишиться в пам’яті кожного з нас, адже це важливий крок у розвитку культурного простору Краматорська і Донеччини.

Голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський