портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перелік конкурсів для громадських організацій в Донецькій області

Опубліковано 16 квітня 2020 року, 14:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Ось що є з актуального серед конкурсів — протидія COVID-19 і не тільки.


Конкурс грантів для протидії коронавірусу «Людяність і взаємодопомога»

Міжнародний фонд «Відродження» готовий підтримати найрізноманітніші громадські ініціативи зі взаємодопомоги під час епідемії коронавірусу в Україні. Потрібно практично допомогти тим, хто залишається найбільш вразливим перед наслідками епідемії з огляду на соціально-економічне становище окремих суспільних груп..

Дедлайн: 30 квітня 2020 р.

Детальніше тут.


Конкурс грантів швидкого реагування для жіночих/феміністичних організацій України

У відповідь на критичну ситуацію з пандемією COVID-19 Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує конкурс грантів швидкого реагування для розвитку спроможності жіночих/феміністичних організацій в оперативному та ефективному реагуванні на виклики, з якими стикаються жінки та дівчата.

Дедлайн: 20 квітня 2020 р.

Детальніше тут


Zagoriy Foundation оголошує грантовий конкурс для підтримки проєктів, спрямованих на протидію COVID-19

Фокус поданих пропозицій має бути спрямований насамперед на інформаційні кампанії в різних регіонах України, розбудову співпраці між організаціями та місцевими громадами, підтримку вразливих груп населення та забезпечення медичних працівників необхідними захисними наборами.

Дедлайн: 24 квітня 2020 р.

Детальніше тут.


ІМІ оголошує конкурс “Лови коронафейк!”

Мета конкурсу – виявлення фейків і дезінформації, пов’язаних з карантином та пандемією коронавірусу (штам Covid-19) в Україні та світі, і підвищення медіаграмотності населення.

Дедлайн: 30 квітня 2020 р.

Детальніше тут.


 

Мінігранти до #ЩедрийВівторокNow

Щедрий Вівторок приєднався до всесвітньої ініціативи #ЩедрийВівторокNOW. Вона відбудеться 5 травня 2020 року, як реакція та відповідь на пандемію.

Делайн: 15 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів «Посилення фінансової стійкості медіа»

У цьому конкурсі «Посилення фінансової стійкості медіа» можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні медійні організації, компанії та незалежні медіа (бажано та де можливо у партнерстві з нетрадиційними гравцями на медійному полі, а саме – представники бізнесу, компанії мобільного зв’язку та сфери ІТ, представники соціального підприємництва, рекламні агентства та рекламні асоціації).

Дедлайн: 30 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Програма Media Emergency Fund для підтримки регіональних медіа

Буде надано фінансову підтримку регіональним медіа, аби допомогти їм пережити період практично повної зупинки економічної активності через пандемію коронавірусу.

Дедлайн: 17 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Фотоконкурс і премія Аллард, присвячені дотриманню прав людини та боротьбі з корупцією

Приймаються фотографії, які безстрашно викривають корупцію, особливо сприяють прозорості, підзвітності та верховенству закону, а також фото на теми, пов’язані з дотриманням прав людини. Учасники можуть представити до чотирьох фотографій.

Делайн: 1 травня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Програма професійного обміну InterActions

Програма для журналістів, активістів, експертів-аналітиків, соціальних підприємців і дослідників. Стажування будуть проходити в організаціях або установах в країнах Центральної та Східної Європи, Центральної Азії, Балтії або на Балканах.

Дедлайн: 30 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

EU Association Lab – конкурсна програма нових ідей для євроінтеграції

EU Association Lab – це конкурсна програма нових ідей, які покликані надати імпульс для реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Разом з менторами та іноземними колегами представники органів державного управління перетворять інноваційні задуми на євроітенграційні проєкти.

Дедлайн: 26 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс проєктів для євроклубів від Представництва ЄС в Україні

Конкурс проєктів для євроклубів передбачає залучення дітей та молоді до поширення інформації про ЄС та висвітлення теми “Прямуючи до ЄС, змінюємо Україну”.

Дедлайн: 1 травня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Гранти на переклад від House of Europe

Грант компенсує до 70% видатків на публікацію і допоможе на кожному етапі виробництва: від перекладу до друку і маркетингових заходів.

Дедлайн: 29 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Кібер-Бруківка 2(4)22. Online – IV Міжнародний Кам’янець-Подільський кінофестиваль “Бруківка”

Міжнародний кінофестиваль “Бруківка” – незалежний фестиваль в українському місті Кам’янець-Подільський з 2017 року. Під час фестивалю проходять покази фільмів конкурсної програми, зустрічі з відомими режисерами, різноманітні воркшопи, виступи музичних гуртів та вечірки.

Дедлайн: 1 травня 2020 р.

Детальніше тут.


KIGA Scholarship Program 2020. Відбір на участь у Європейському Форумі Альпбах

У 2020 році відбір проводиться серед молодих змінотворців, які досягли значних результатів у суспільній, громадській, політичній, науковій чи іншій діяльності, що зумовило чи призведе до позитивних системних змін.

Дедлайн: 15 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс на проведення дослідження щодо антикорупційного та соціального впливу державних відкритих даних в сфері ведення бізнесу в Україні

Дедлайн: 15 квітня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів для протидії та полегшення наслідків коронавірусу в Донецькій, Запорізькій та Луганській областях

Конкурс грантів має на меті підтримати ініціативи на рівні громад для допомоги найбільш вразливим категоріям у сприянні попередженню поширення, подоланню та пом’якшенню наслідків пандемії та наданню психологічної допомоги та підтримки.

Дедлайн: конкурс грантів не має кінцевого строку і триватиме на постійній основі до закінчення карантину на території України або оголошення про завершення конкурсу зі сторони Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Детальніше тут.