портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підбито підсумки методичної вітальні «Україно! Ти для мене диво!», присвяченої 85-річчю від дня народження Василя Симоненка

Опубліковано 24 березня 2020 року, 16:02 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Упродовж січня-березня 2020 року філологи-україністи області змогли взяти участь у методичній вітальні «Україно! Ти для мене диво!», присвяченій 85-річчю від дня народження поета-шістдесятника Василя Симоненка. До відділу української мови та літератури Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти надійшло 40 розробок, у яких висвітлено актуальні питання вивчення творчості Василя Симоненка в Новій українській школі, зокрема реалізацію наскрізної змістової лінії «Громадянський обов’язок і відповідальність» у позакласній роботі. Подані для експозиції роботи розмаїті за формою: авторські проєкти, сценарії позакласних заходів із методичним коментарем, програми курсів за вибором або факультативних курсів, тренінги, літературні брейн-ринги, вікторини тощо. Найкращі розробки відзначені сертифікатами.

15 найзмістовніших методичних матеріалів, які педагоги області можуть творчо використати в позакласній роботі, представлено на сайті відділу української мови та літератури Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Завітайте на виставку методичних розробок україністів області «Україно! Ти для мене диво!» за покликанням https://viddilukrfilolog.wixsite.com/simonenko-85 – і ви обовʼязково знайдете цікавий для себе матеріал, що допоможе реалізувати в освітньому процесі наскрізну змістову лінію «Громадянський обовʼязок і відповідальність».