портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання будівництва у Святогірську олімпійської бази вирішується в діалозі з громадськістю

Опубліковано 28 жовтня 2019 року, 14:23 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Питання будівництва в Святогірську спортивного парку з олімпійською базою викликало резонанс серед громадськості. Активісти стурбовані тим, що це будівництво планується на місці дитячого оздоровчого табору Лісова Казка, на території якого знаходяться важливі елементи екосистеми.

Свій протест мешканці висловили 17 жовтня на прес-конференції голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з журналістами. Мітингувальників з плакатами запросили на захід, де вони мали змогу, як і представники медіа, поставити важливі для них питання та отримати відповідь. Очільник області почув їх вимоги та запропонував зустрітися через тиждень у стінах облдержадміністрації.

24 жовтня уже в Донецькій ОДА відбулось засідання з представниками громадськості, місцевої влади, духовенством, фахівцями у галузі містобудування, керівництвом управління фізкультури і спорту, на якому обговорили усі «за» і «проти» будівництва в Святогірську спортивного парку з олімпійською базою.

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації подякував учасникам зустрічі за діалог. Вислухав аргументи усіх сторін і пообіцяв, що остаточне рішення щодо олімпійської бази буде однозначно законним і виваженим.