портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання підтримки прав осіб з інвалідністю обговорили на онлайн-нараді «Без обмежень: нові можливості та компетенції»

Опубліковано 02 грудня 2020 року, 12:25 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Питання підтримки прав осіб з інвалідністю на реабілітацію, зайнятість, сприяння їх включенню у життя спільноти стали темами онлайн-наради  «Без обмежень: нові можливості та компетенції», у якій 1 грудня взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.    

Під час онлайн-наради відбулося також обговорення  питань надання реабілітаційних послуг особам з інвалідністю, можливості здобуття ними професій, забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.

До спілкування були залучені представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, обласної служби зайнятості, обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, реабілітаційних установ Міністерства соціальної політики України та представники від громадськості.  

Учасники наради мали можливість поділитися  власним досвідом з питань організації створення доступних умов до реабілітаційних послуг, забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації та здобуття особами з інвалідністю бажаних професій.

Нагадаємо, 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.