портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина отримала понад 3000 книжок українською та англійською мовами

Опубліковано 28 липня 2020 року, 17:26

Понад 3000 книжок українською та англійською мовами безкоштовно передало Донецькій області  Державне підприємство «Центр захисту інформаційного простору України».

Голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко подякував за надану допомогу Державному підприємству «Центр захисту інформаційного простору України», яке належить до сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики.

«Ще раз хочу подякувати за надані книжки та небайдуже ставлення до формування світогляду та національної свідомості мешканців області…  Одне з наших з вами завдань - консолідація мешканців Донеччини в інформаційному колі походження Української держави, її традицій та культури, боротьби за її незалежність», - сказав Павло Кириленко.

Він зазначив, що книжки дозволяють розвінчати міфи, люди мають змогу дізнатись про історію рідного краю та своє країни, нівелювати зайві страхи і зрозуміти, що відбувається в реальній зоні бойових дій.

«Центр захисту інформаційного простору України» готовий до подальшої співпраці:  «Ми друкуємо  у середньому 200-300 тисяч екземплярів на рік... Ми можемо відправляти достатньо великі тиражі  конкретних книг сюди».

Надалі книги будуть передані бібліотекам, представникам громадських об’єднань, місцевого самоврядування тощо.