портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад пів тисячі житлових будинків відновлено на лінії розмежування на Донеччині

Опубліковано 05 серпня 2020 року, 15:56

Понад 500 житлових будинків, що постраждали від бойових дій, відновлено на лінії розмежування у Донецькій області.  Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації  Павло Кириленко під час звіту за результатами діяльності у липні 2020 року.

«До кінця року, якщо брати по погодних умовах, приблизно до кінця листопада, плануємо відновити 1000 будинків. План поставлено і він буде виконаний. Посилення карантинних заходів у березні дещо загальмувало процес, але наразі ми його пришвидшили, збільшили кількість працівників ДСНС, тому конкретні висновки будемо робити по результатах та по виконанню плану», - наголосив Павло Кириленко.

Нагадаємо, фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету на загальну суму 30 млн. 872 тис. гривень. Гроші направлено на придбання будівельних матеріалів, які передаються бригадам ДСНС. 

Наразі  200 співробітників ДСНС з інших областей України залучаються для проведення ремонтних робіт та відновлення житла, яке постраждало внаслідок бойових дій