портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про онлайн-режим роботи відділень Ощадбанку

Опубліковано 02 квітня 2020 року, 11:44

Філія Донецького обласного управління AT «Ощадбанк» повідомляє,що станом на поточну дату в Донецькій області повноцінно працює 53% мережі банку, а саме 94 установи (Додаток 1).

Ключові відділення Ощадбанку працюють у всіх районах Донецької області. При цьому Ощадбанк постійно фіксує зростання кількості операцій у системі дистанційного обслуговування «Ощад 24/7» - на сьогодні майже на 30%. Це підтверджує, що ця кількість відділень абсолютно та повністю перекриває всі можливі потреби клієнтів в обслуговуванні.

Додатково повідомляємо, що діяльність інших банківських установ була тимчасово призупинена, у зв’язку з відсутністю попиту населення на банківські послуги та зважаючи на умови, що спричинені введенням карантину та надзвичайної ситуації. При цьому банк не допускає проблем з роботою банкоматов та безготівковими розрахунками. З метою виконання першочергових завдань також посилено роботу служби інкасації. У випадку виникнення питань стосовно роботи відділень, просимо звертатись за тел. 067- 620-03-38 Розанова Я.В.

Щодо роботи пересувного мобільного підрозділу повідомляємо, що він працює згідно встановленого графіку. У випадку виникнення додаткової потреби місцевого населення в отриманні банківських послуг, просимо надати відповідну інформацію фахівцю філії - Донецьке обласне управління - Гоняєвій І.В. тел: 067-644-18-29.

Ми розуміємо, що у кожного клієнта виникає необхідність сплати комунальних послуг та інших платежів. Але кожен з нас повинен розуміти, що може вплинути своїм відповідальним ставленням на ситуацію та протистояти поширенню вірусу. Тому Ощадбанк рекомендує не наражати себе і своїх рідних на небезпеку, залишатись вдома та не йти до відділень банку. Сплачуйте комунальні послуги, переказуйте кошти, поповнюйте мобільний телефон або пролонгуйте депозит через Інтернет. Це можна зробити через в налаштуванні та зрозумілий в користуванні сервіс Ощад 24/7. Все, що для цього потрібно - картка Ощадбанку та доступ до Інтернету на комп’ютері, планшеті чи на смартфоні.


AT «Ощадбанк»