портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Працівники ДСНС, які з 11 червня відновлювали будинки вздовж лінії розмежування на Донеччині, направляються на ротацію

Опубліковано 17 серпня 2020 року, 19:47

Працівники ДСНС, які виконували на Донеччині  завдання по відновленню житла вздовж лінії розмежування, що постраждало внаслідок бойових дій, направляються на ротацію, невдовзі їх змінять 300 рятувальників з усіх регіонів України.

Сьогодні працівників ДСНС, які з 11 червня працюють на Донеччині,    нагородили  директор департаменту цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Донецької  облдержадміністрації  Ігор Бойко та начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін спільно з керівниками військово-цивільних адміністрацій Авдіївки, Торецька та Ясинуватського району. 

Ігор Бойко привітав присутніх та підкреслив роль працівників ДСНС у відновленні житла у населених пунктах, наближених до лінії розмежування.

"Ви добре впорались зі своєю роботою, і вже за три дні тут будуть ваші колеги, які продовжать відновлювальні роботи. Ми не маємо права відновити менше тисячі будинків цього року. У нас є матеріали, є кошти на проведення робіт, але головне, що у нас є такі люди, як ви. Незважаючи на ризик та складнощі, ви щодня виконуєте свою роботу. Я знаю, що ви могли відмовитись від цієї ротації, але ви тут. Тому дозвольте подякувати кожному від усіх мешканців Донецької області", - наголосив він.

Від імені голови Донецької ОДА Павла Кириленка Ігор Бойко вручив рятувальникам пам’ятні відзнаки облдержадміністрації, цінні подарунки - годинники, грамоти та подяки за якісне виконання завдань у складі підрозділів операції Об'єднаних сил та відновлення житла вздовж лінії розмежування.

Олексій Мігрін вручив особовому складу подяки та грамоти від Головного управління ДСНС. Звертаючись до присутніх, він підкреслив важливість продовження відновлювальних робіт та повернення до власного житла мешканців населених пунктів на лінії розмежування, особливо перед початком осінньо-зимового періоду.

Нагороди та цінні подарунки рятувальникам вручили також голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш, заступник керівника ВЦА міста Торецьк Юрій Євсіков та голова Ясинуватської райдержадміністрації Микола Коваленко.