портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Правоохоронці Об'єднаних сил завадили контрабанді товарів з тимчасово окупованої території

Опубліковано 08 квітня 2019 року, 10:40

Упродовж березня-квітня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Об’єднаних сил слідчими ГУ НП в Донецькій області спільно з оперативними співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, ОРУ Донецько-Луганського регіонального управління ДПС України, за результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій по КП за ч. 2 ст. 199, ч. 3 ст. 369 КК України, викрито та задокументовано злочинну схему протиправного переміщення (на катерах через акваторію Азовського моря) з тимчасово окупованої території Донецької області на територію України підакцизних товарів-тютюнових виробів виробництва окупаційної влади на тимчасово окупованій території України.

Так, 6 квітня під час проведення огляду місця події виявлено та вилучено 116 ящиків (90 тисяч пачок) цигарок, знаряддя вчинення злочину – автомобіль та катер, якими здійснювалось переміщення вищевказаних тютюнових виробів. На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх причетних осіб. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Командування Об'єднаних сил практично виконує правило: "Закон єдиний для всіх". Усі особи, причетні до злочину, отримають заслужене покарання.

Рухаємось далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!

За інформацією Операції об'єднаних сил