портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали конференцію з планування заходів військово-патріотичного виховання на 2020 – 2021 роки у Києві

Опубліковано 19 листопада 2019 року, 16:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З метою визначення пріоритетів та алгоритму діяльності Збройних Сил України, центральних, місцевих органів виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства у сфері військово-патріотичного виховання, а також упорядкування та узгодження основних заходів військово-патріотичного виховання дітей та молоді на 2020 – 2021 роки.

15–16 листопада у м. Київ було проведено Конференцію з планування заходів військово-патріотичного виховання на 2020 – 2021 роки. У заході брали участь представники Міністерства оборони України, Збройних Сил України, Ради національної безпеки і оборони України, центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, інститутів громадянського суспільства. Донецьку область на заході представляли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Метою заходу є налагодження ефективної координації роботи і взаємодії Збройних Сил України, органів державної влади, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства.

Протягом двох днів учасники брали участь в інформаційних сесіях та панельних дискусіях «Державна політика щодо військово-патріотичного виховання дітей і молоді», «Стан та перспективи військово-патріотичного виховання в інтересах сектору сил безпеки та оборони», «Оборонна свідомість і популяризація готовності захищати Україну. Залучення громадськості до підготовки молоді стати на захист України», «Розвиток військово-патріотичного виховання в системі освіти у співпраці з силовими структурами, державними органами влади та громадськими організаціями», «Планування та реалізація спільних проектів військово-патріотичного виховання».