портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА та органів місцевого самоврядування зустрілись з Міністром розвитку громад та територій

Опубліковано 13 січня 2020 року, 16:07 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

13 січня у Києві під головуванням Міністра розвитку громад та територій Альони Бабак відбулась консультативна зустріч з питань формування перспективного плану територій громад Донецької області. Захід відбувся за участю заступника Міністра розвитку громад та територій В’ячеслава Негоди, народного депутату, голови підкомітету з питань адмінтерустрою Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталія Безгіна, інших народних депутатів України, представників всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів, представників органів місцевого самоврядування Донецької області. 

Також у заході взяв участь перший заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз та директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Наталія Чукова  

Під час зустрічі обговорили перспективний план формування територій громад Донецької області, пропозиції щодо можливих змін до нього. Також розглянули проблемні питання формування територій громад Донецької області та пропозиції щодо їх вирішення.