портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест новин Уряду від 11 січня 2020 року

Опубліковано 13 січня 2020 року, 16:12 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі по 200 тисяч гривень, – Олексій Гончарук
«Страшний біль від трагедії ніколи не мине. Ми щиро співчуваємо родинам і близьким загиблих. Держава надасть всебічну підтримку і допомогу, зокрема юридичну та фінансову», – зазначив Глава Уряду.

Олексій Гончарук: Уряд надасть підтримку родинам та близьким загиблих в авіакатастрофі в Ірані
 «Іран заявив, що український пасажирський літак було збито. Це важливий крок у процесі розслідування, яке досі триває. Наші експерти й надалі працюють на місці трагедії з метою детального розслідування причин та остаточного встановлення істини», – заявив Прем’єр-міністр України.

МОН зробило публічними 28 освітніх реєстрів
Публічна інформація про сферу освіти і науки відтепер доступна на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних. МОН вже оприлюднило 28 наборів даних, з якими можуть ознайомитися всі охочі.

Нацполіція: За два тижні поліцейські припинили функціонування 112 гральних закладів
Всього з початку відпрацювання, яке стартувало 20 грудня 2019 року, поліцейські відкрили 400 кримінальних проваджень за фактами зайняття гральним бізнесом.

Держгеокадастр: Документи на землю можна погодити он-лайн
Держгеокадастр опрацював майже мільйон проектів землеустрою. Це документи, необхідні для оформлення земельної ділянки у власність чи користування.