портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники “The HALO Trust” в Україні розпочали проведення тренінгу з рятувальниками Донеччини з питань надання першої невідкладної домедичної допомоги

Опубліковано 19 лютого 2020 року, 09:21 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

На базі Частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління, у рамках реалізації проектної угоди між ДСНС України та Представництвом “The HALO Trust” в Україні, розпочався тренінг щодо  надання першої невідкладної домедичної допомоги  з медичним персоналом Головного управління та інших підрозділів ДСНС України.

Для фахівців ДСНС виконання заходів з надання першої невідкладної домедичної допомоги є невід’ємною  частиною їх роботи. Саме цей фактор був покладений в основу занять. Співробітники ДСНС при наданні долікарської допомоги повинні забезпечити потерпілому максимальний фізичний і моральний комфорт, і провести заходи таким чином, щоб вони не викликали ускладнень. Учасники заходу отримали необхідну інформацію з приводу того, як правильно надавати долікарську медичну допомогу в різних випадках.

Тренінг буде тривати 10 днів та завершиться 28 лютого.