портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено заключний етап обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства

Опубліковано 11 березня 2019 року, 16:27

11 березня 2019 року в приміщенні управління культури і туризму облдержадміністрації (м. Краматорськ, вул. В. Стуса. 63а) відбувся заключний етап обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

Згідно Порядку проведення обласного конкурсу, члени конкурсної комісії індивідуально оцінювали конкурсні пропозиції шляхом проставлення балів від 0 до 5. На підставі отриманих балів (рейтингу) конкурсних пропозицій та в межах передбаченого обсягу фінансування комісією прийнято рішення визначити переможців конкурсу:

1місце (25 балів) - проект «Літературно-мистецький фестиваль «Кальміюс»» – від ГО «Фонд розвитку громади»;

2місце (24 бали) - всеукраїнський фестиваль «ЗОРЯНІ МАЛЯТА: 10 років успіху - 10 кроків назустріч малюкам» від благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки»;

2місце (24 бали) -  проект «Міжнародний кінофестиваль «Кіно і ТИ»» від ГО «Айдами»;

3місце (23 бали) -  проект «Гостинна дестинація Донеччини» від ГО «Молода барвиста Україна».

 Щиро вітаємо переможців, і сподіваємось, що перемога у цьому конкурсі  стане не аби якою підтримкою щодо їх творчих задумів.