портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено заняття в межах обласної творчої лабораторії. Кластер «Єврохаб – модель сучасної комунікації»

Опубліковано 17 квітня 2020 року, 16:38 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

16 квітня у Google Classroom для учасників кластера «Єврохаб – модель сучасної комунікації», що проходить у межах обласної творчої лабораторії «Сучасні тренди в освіті» відбулось чергове заняття. До семінару долучилися близько 40 учасників з міст, районів, ОТГ області: директори, заступники директорів закладів освіти та вчителі іноземних мов.

Метою заходу стало формування в учасників лабораторії готовності до організації діяльності євроклубів закладів загальної середньої освіти області з урахуванням інноваційних напрямів. 

Протягом заняття учасники розглянули модель євроклубу освітнього закладу, ознайомились з успішним практичним досвідом роботи євроклубів «Територія молоді», «Євростеп» «Європейський вимір», переглянули матрицю концепції проєкту. Крім цього, опрацьовано практичний досвід реалізації проєктів та проведення кампаній з пошуку ресурсів для них. Наприкінці роботи педагоги отримали завдання для наступного семінару – презентувати свої наробки за одним із напрямів діяльності їх єврохабів.

Заняття сприяло засвоєнню не лише теоретичної бази щодо створення єврохабів, а й практичних рекомендацій щодо розширення їх функціоналу.