портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ранкове зведення від штабу Операції об'єднаних сил

Опубліковано 15 вересня 2020 року, 09:00 , Операція Об'єднаних сил

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 15 вересня 2020 року

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Дотримуючись режиму припинення вогню, українські військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Упродовж минулої доби, 14 вересня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи. Зокрема, порушення режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу Авдіївки та Мар’їнки. На цих ділянках задокументовано неприцільний вогонь у бік наших позицій із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Окрім того, у районі населеного пункту Пищевик був виявлений ворожий БПЛА, що перетнув лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Військовослужбовці Збройних Сил разом із рятувальниками ДСНС ліквідували пожежу поблизу населеного пункту Миколаївка, що на Донеччині.

Від початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава Україні!


Пресцентр штабу операції Об’єднаних сил