портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочато роботи на аварійній ділянці Другого донецького водогону

Опубліковано 08 серпня 2019 року, 18:07 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

На Донеччині розпочато роботи із заміни Другого донецького водогону (ДДВ). Це ще один крок до вирішення найгострішої проблеми Донеччини - безперебійного водопостачання. Поки що роботи ведуться на найбільш аварійній ділянці довжиною пів кілометра, але саме вона з 2016 року часто ставала причиною відсутності води у Слов’янську, Краматорську, Дружківці, Костянтинівці, Торецьку.


«Вдячний Фонду за допомогу у вирішенні вкрай важливої для області проблеми. Крім того, реалізація цього «пілоту» дасть нам можливість точно оцінити, скільки часу потрібно буде на повну заміну необхідних 20 км водогону - цей пункт є одним з основних у обласній програмі «Вода Донеччини». На сьогоднішній день вже маємо ПКД на заміну 8 км Другого донецького водогону. Сподіваємося, що наші міжнародні партнери підтримають і наступні проекти, спрямовані на забезпечення водою жителів Донецької області», - наголосив очільник області Павло Кириленко.

Нагадаємо, пілотний проект по заміні 530 метрів магістрального водогону діаметром 1400 мм реалізує UNICEF у співпраці з Донецькою обласною державною адміністрацією і компанією «Вода Донбасу».