портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар-нарада для працівників органів охорони культурної спадщини

Опубліковано 19 квітня 2019 року, 16:01 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

18 квітня 2019 року з нагоди Міжнародного дня пам’яток та визначних місць на території Добропільського району відбувся семінар-нарада для працівників органів охорони культурної спадщини Донецької області.

В ході зустрічі фахівці управління культури і туризму облдержадміністрації та Донецького обласного краєзнавчого музею висвітлили найбільш гострі питання методології погодження органами охорони культурної спадщини проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, та порядку перенесення пам’яток місцевого значення у разі загрози знищення.

Представники відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації поділилися досвідом роботи з охорони культурної спадщини, а також познайомили учасників семінару з археологічними дослідженнями на території району.

Після закінчення пленарної частини семінару було організовано практичне обстеження кургану, з метою вивчення методів проведення протиаварійних робіт на пам’ятках археології, а також огляд архітектурного об’єкту культурної спадщини.

Організаторами семінару виступили управління культури і туризму облдержадміністрації та Добропільська райдержадміністрація.