портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Шляхи зміцнення законності та правопорядку на Донеччині обговорили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів

Опубліковано 04 березня 2021 року, 15:15

Шляхи зміцнення законності та правопорядку у Донецькій області  обговорили 4 березня  на координаційній  нараді керівників правоохоронних органів, у якій взяв участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. 

Учасники наради розглянули низку проблемних моментів, зокрема йшлося про необхідність активізації роботи з протидії тероризму, економічним злочинам,  кіберзлочинам, запобігання обігу наркотиків, зброї,  посилення профілактичної роботи  по усім напрямкам.

«Подякував правоохоронцям за злагоджені дії, за взаємодію з Донецькою облдержадміністрацією, зокрема щодо  виконання доручень Президента України та Уряду.  Запевнив, що обласна влада і надалі надаватиме всебічну  підтримку правоохоронцям заради спільної мети, а вона у нас одна - забезпечення законності, правопорядку і сталого прогресивного розвитку області», - зазначив Павло Кириленко.